Studentermedarbejder

Mangler du praktikplads eller studiearbejde?

Er du ambitiøs? Vil du noget med dine udvikler skills – og vil du gøre en reel forskel for Danmark gennem det arbejde du laver – så skal du overveje at kontakt os. Vi kan nemlig indfri mange af dine ambitioner.

Hos Bluefragments arbejder vi benhårdt på den faglige og personlige udvikling. Det sker oftest i spændende projekter, med den nyeste teknologi –  hos nogle af de mest ambitiøse virksomheder i Danmark. Nye input, kreative ideer og stærkt kode gør altid en forskel – og derfor søger vi løbende praktikanter og studerende – både til app-udvikling, design, Machine Learning og projektledelse. Vi har fremragende erfaringer med at have studerende tilknyttet, og mange er stadig hos os som fuldtidsansatte. Hver gang vi indgår et samarbejde med studerende er det med henblik på en fastansættelse på sigt. Det er derfor vigtigt for os at personen passer ind socialt, har udviklingspotentiale og masser af gåpåmod.

Vi tilbyder

Hos os vil du gøre en forskel fra dag 1. Du vil opleve energi, stolthed  og drive på allertætteste hold i et team hvor alle bidrager til vores forretning.

Vores team er 14+ mand stort – vi giver hinanden kamp til stregen, samtidig med at ingen løber fra hinanden. Vi er et team, og hver gang vi arbejder med vores kunder, bliver vi en del af deres team – og omvendt. Selvom vi har eksisteret i 7 år, så du har mulighed for at være med til at forme kulturen, processer og profil – du har helt sikkert noget at bidrage med, og du ikke er bange for at åbne munden og bidrage.

Vi bor på Univate, Danmarks ubetinget største og mest ambitiøse iværksætter lokation. Sammen med Københavns Universitet og IT Universitetet – og 50 meter fra metroen.

Kontakt og spørgsmål

Vi er altid åbne for spørgsmål både ved uopfordrede og opslåede stillinger. Du ringer bare til Jon på 2210 4572, eller sender en mail på jonb@bluefragments.com